DEKTON ER EN SOFISTIKERET BLANDING AF RÅSTOFFER BRUGT TIL AT PRODUCERE DET SENESTE INDEN FOR GLAS OG PORCELÆN OG DEN HØJESTE KVALITET AF ARBEJDSFLADER I KVARTS.

PST – PARTIKELSINTRIRINGSTEKNOLOGI

Dekton anvender en eksklusiv sintreret partikelteknologi, som er en højteknologisk proces, der repræsenterer en accelereret version af metamorfiske ændringer, som natursten gennemgår, når de udsættes for høje temperaturer og tryk gennem tusinder af år.
Sintreret partikelteknologi syntetiserer oprigtigt innovative procedurer fra de mest avancerede teknologiindustrier. Udviklingen repræsenterer et teknologisk og industrielt spring, der er i stand til at skabe en helt ny proces, et revolutionerende materiale og et ledende produkt.
Elektronisk mikroskopi gør det muligt for os fuldstændigt at værdsætte materialets ikkeeksisterende porøsitet, en konsekvens af sintrings- og ultrakompakteringsprocessen, der er eksklusiv for DEKTON. Denne ikkeeksisterende porøsitet og manglen på mikrodefekter, der skaber spænding eller svage punkter, markerer forskellen, hvad angår DEKTON.

Dekton Colours

Dekton Advantages

Dekton Gallery